ποιοι ειμαστε

Η EXPRESS POOLS είναι μία κατασκευαστική εταιρία που ασχολείται με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων κολυμβητικών δεξαμενών, υδρομασάζ, υδραυλικών εγκαταστάσεων σε δημόσιους χώρους κτλ. Η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει τόσο κολυμβητικές δεξαμενές από οπλισμένο σκυρόδεμα όσο και με μεταλλικά πάνελ. Ιδρυτής της είναι ο Μάκης Γεωργούλιας, Πολιτικός Μηχανικός με  25ετή εμπειρία στις κατασκευές και εξειδίκευση στον τομέα του σχεδιασμού και των κατασκευών ξενοδοχείων και καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να καλύπτει με πληρότητα το φάσμα της μελέτης, προμήθειας, κατασκευής και εγκατάστασης της κολυμβητικής σας δεξαμενής.
Συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους του κόσμου σε ότι αφορά την προμήθεια του εξοπλισμού μας (φίλτρα, αντλίες, μεταλλικά πάνελ κτλ), έχει καθιερωθεί πλέον μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιριών, έχοντας στο ενεργητικό της κατασκευές σημαντικών έργων σε ολόκληρη τη χώρα.
Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και της παραγωγικής δυνατότητας έχει αναχθεί σε μία πανελληνίως αναγνωρισμένη εταιρεία, που εγγυάται την αξιοπιστία, την ευελιξία αλλά και την ικανότητα να εκτελεί έργα υψηλών απαιτήσεων, πάντα εντός χρονοδιαγράμματος.
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα, αλλά και εγκαταστάσεις αποθήκευσης στη Μεσσηνία.
Ο στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής επέκταση των δραστηριοτήτων της στον κλάδο των κατασκευών, καθώς και ο εκσυγχρονισμός των κατασκευών μας με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Η χρήση της τεχνολογίας του Smart Home ήδη συνδυάζεται στην εταιρεία μας και με τη λειτουργία και συντήρηση της κολυμβητικής σας δεξαμενής ή του υδρομασάζ σας.
Ο σεβασμός για το περιβάλλον, η εταιρική υπευθυνότητα, η αξία των ανθρώπινων και των εργασιακών σχέσεων, η συνεχής εκπαίδευση, η ανάπτυξη, η καινοτομία και ο σεβασμός για το έργο και τους πελάτες μας, είναι το κλειδί για μια δημιουργική ώθηση και ανάπτυξη της εταιρείας.