υπηρεσιες

Πισίνες χωρίς αδεια οικοδομής

Το μεταλλικό πάνελ υπό την εμπορική ονομασία S280 GD + ZM310 Steel που παράγεται στην Ευρωπαϊκή ένωση κατά το πρότυπο ΕΝ 10346 είναι κατάλληλο για την κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών κολυμβητικών δεξαμενών. Το πάνελ διαθέτει πάχος 2mm και επίστρωση αλουμινίου, ψευδαργύρου, μαγνησίου με τη μέθοδο της συνεχούς εμβάπτισης εν θερμώ. Αυτή η σύνθεση προσδίδει στην κατασκευή αυξημένη αντοχή έναντι του χλωριούχου αμμωνίου και ταυτόχρονα χαμηλότερο συντελεστή τριβής έναντι του κοινού γαλβανισμένου πάνελ.

Το Liner πάχους 1,5mm κατασκευασμένο από 2 films PVC οπλισμένο με πλέγμα πολυεστέρα. Ιδανικό για δημόσιες πισίνες μεγάλου φορτίου. Εξασφαλίζει βέλτιστη εφαρμογή ακόμα και στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

Η πισίνα κατασκευάζεται με άδεια μικρής κλίμακας (δεν απαιτείται άδεια οικοδομής, ούτε ΙΚΑ)

Πισίνες μπετού

Οι πισίνες από μπετόν γίνονται σε ότι διαστάσεις και σχέδια επιθυμούμε με skimmer ή με υπερχείλιση. Η κατασκευή του μπετού μπορεί να γίνει μόνο με μονό-μπλοκ

Η επένδυση της πισίνας μπορεί να γίνει με πλακάκι, ψηφίδα, πατητή τσιμεντοκονία, χαλαζιακά ψηφιδωτά, πολυουρία, liner κτλ

Για την κατασκευή της απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας

Υδρομασάζ - Spa

Ένα ζεστό spa μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η υδροθεραπεία (η πίεση μασάζ από τo στόμιο των τζετ) μπορεί να ανακουφίσει την ένταση των μυών και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει έτοιμα συστήματα υδρομασάζ και σάουνας

Ομως κατασκευάζουμε και χειροποίητα spa, που παρουσιάζουν αρκετά πλεονεκτήματα έναντι των έτοιμων λύσεων αφού πρόκειται για κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο, ενώ προσαρμόζονται ανάλογα και στο χώρο σας και στα γούστα σας.

Σχεδιάζουμε και στήνουμε το spa ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανό χώρο και το εξοπλίζουμε με τα καλύτερα μηχανήματα γνωστών οίκων πισίνας του εξωτερικού, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια και την άριστη λειτουργία του.

Επιλέγοντας τα σωστά υλικά κατασκευής , δημιουργούμε για εσάς spa που επενδύονται με διάφορους τρόπους ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εξοπλίζουμε τα spa με όλες τις αναγκαίες λειτουργίες , ανακυκλοφορία νερού και καθαρισμός, λειτουργία υδρομασάζ, θέρμανση νερού , κεντρικός πίνακας ελέγχου (με δυνατότητα χειρισμού απο smartphone ή tablet), λειτουργία blower, απολύμανση νερού και led φωτισμός, επενδύουμε το εσωτερικό με liner υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Αξεσουάρ Πισίνας

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήθος αξεσουάρ για τη λειτουργία και τη συντήρηση της πισίνας.

smart pools

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή πισινών με πλήρως αυτόματα συστήματα διαχείρισης

Ελέγχετε τη λειτουργία της απομακρυσμένα,μέσω του κινητού σας (pH, Rx, Αλατότητα, Θερμοκρασία, Ηλεκτρόλυση, Υδρόλυση, UV)
Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται την αντλία μέσω του κινητού σας
Κάνετε backwash από το κινητό σας χωρίς τη φυσική σας παρουσία στο χώρο
Ανοίγετε και κλείνετε τα φώτα της πισίνας από το κινητό σας
Αλλάζετε χρώματα στα φώτα της πισίνας μέσω τηλεχειριστηρίου
Ελέγχετε τη θέρμανση της πισίνας
Βάζετε σε λειτουργία το ρομπότ από το κινητό σας

ΠΙΣΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για μηδενισμό του κόστους του ρεύματος για τη λειτουργία της πισίνας σας. Με ενα σύστημα ηλιακών πανελ και ενός Inverter η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μηδενίζεται.